Wat bereik ik in dit programma?

Het beste moet nog komen is een mindset die helpt om je leven zonder spijt en wrok te leven. Om je toekomst belangrijker te maken dan je verleden en dat te doen wat daarvoor nodig is. Het vraagt te oefenen in nieuwsgierigheid naar het onbekende, in jezelf en in de wereld om je heen.

Deelnemers leren in deze week om verder te groeien en stevig te worden in persoonlijk leiderschap. Het programma omvat de laatste theorie over de thema’s van de Transitiecirkel, gekoppeld aan mogelijkheden persoonlijk werk te doen om barrières naar geluk en succes te slechten.

De School voor Transitie biedt in samenwerking met Dominicanenklooster Huissen dit unieke en impactvolle weekprogramma aan onder leiding van Jakob van Wielink.

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

www.kloosterhuissen.nl

José, onderwijsbegeleider
Aan stevige hand kon ik nieuwe wegen verkennen, veilig en uitdagend. Het concept is ijzersterk en doorleefd.

Door José, onderwijsbegeleider

Heleen, in between jobs
Wow! Deze week heeft me veel inzichten opgeleverd en handvatten gegeven waardoor ik anders naar het leven ben gaan kijken. Ik heb geleerd anders met dingen om te gaan.

Door Heleen, in between jobs

persoonlijk advies

Aanmelden

  • * = verplichte velden
    ** = in verband met certificaat

    De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.