Wat bereik ik met deze opleiding?

Je leert in deze opleiding hoe je vanuit een systemisch perspectief naar de vraagstukken van je cliënt kunt kijken. Je leert ontdekken hoe zijn of haar verhaal is ingebed in een groter verhaal. Een verhaal dat generaties overstijgt en het verhaal van de cliënt kleurt. Je leert hoe je oog kunt hebben voor dit grotere verhaal om je cliënt op die manier te laten ontdekken welke patronen van hieruit ontstaan zijn. In het aankijken van deze patronen ontstaat ruimte om een andere keuze te maken, andere betekenis te geven aan soms moeilijke en ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven.

In het aanboren van veerkracht ondersteun je cliënten door blokkades (‘gijzelingen’) verder onder ogen te komen en op te heffen. Zo leren cliënten zich op hun beurt op een diepere laag te verbinden met (nieuwe) secure bases en zichzelf als secure base te ontmoeten.

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

www.kloosterhuissen.nl

persoonlijk advies

Aanmelden

  • * = verplichte velden
    ** = in verband met certificaat

    De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.