Wat bereik ik met deze opleiding?

Als teamcoach stap je met je eigen systeem in het systeem van het team. In deze verbinding kom je ongetwijfeld dilemma’s en vragen tegen, zoals:

 • moet ik met het team meegaan of grenzen stellen?
 • welk oud zeer en welke conflicten spelen er in dit team?
 • zal ik vertragen of doorgaan?
 • hoe leid ik het team effectief zonder te veel gedoe door een veranderingsproces?
 • heb ik aandacht voor het proces of richt ik me op het resultaat?
 • wie is verantwoordelijk voor dit probleem?
 • hoe blijf ik bij mezelf én pas ik me aan?

In deze opleiding leer je hoe jij een Secure Base wordt voor het team.  Waarin je het team vanuit verbinding en veiligheid ook spiegelt en uitdaagt om stappen te nemen. Je oefent in het faciliteren van teamprocessen en leert om autonoom keuzes te maken voor welke interventie je doet op welk moment. Je leert de basis van Deep Democracy en ontvangt tijdens de opleiding het internationaal erkende certificaat van Level 1 van de Lewis Methode.

Je werkt met het unieke instrument van de teamlevenslijn en de vraag hoe individuele thema’s als afscheid nemen en verbinden daarin doorwerken. Je wordt de teamcoach die teams door (ingrijpende) veranderingsprocessen weet te leiden. Je bent in staat conflicten in teams productief te maken.

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

persoonlijk advies

Aanmelden

 • * = verplichte velden
  ** = in verband met certificaat

  De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.