Het beste moet nog komen

Dit weekprogramma staat open voor iedereen die persoonlijk of professioneel met (ingrijpende) verandering te maken heeft of die aan veranderingen leidinggeeft. In die verandering, wordt gezocht naar een antwoord op de fundamentele vraag: wat is mijn roeping en hoe leef ik die? Anders verwoord: hoe geef je betekenis aan verandering in je leven en maak je groei van jezelf en anderen mogelijk? Hierbij is de wil te leren het beste uit jezelf en anderen te halen en bereid te zijn je kwetsbaar op te stellen van belang.

6 dagen (week)
Keuze uit:
1 november 2020
3 januari 2021
4 juli 2021
29 augustus 2021
21 november 2021
€ 1.495,-
Max. 12 deelnemers
117 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DIT PROGRAMMA?

Het beste moet nog komen is een levenshouding vanuit je hart en hoofd die helpt om je leven zonder spijt en wrok te leven. Een mindset om je toekomst belangrijker te maken dan je verleden en dat te doen wat daarvoor nodig is. Het vraagt te oefenen in nieuwsgierigheid naar het onbekende, in jezelf en in de wereld om je heen.

Het programma werkt met de thema’s van de Transitiecirkel en biedt ruimte om persoonlijk werk te doen om barrières naar vreugde en succes te slechten.

De School voor Transitie biedt in samenwerking met Dominicanenklooster Huissen dit unieke en impactvolle weekprogramma aan onder leiding van Jakob van Wielink.

Op dit programma zijn de algemene en annuleringsvoorwaarden van het Dominicanenklooster Huissen van toepassing. Na inschrijving zal facturatie en verdere informatie via het klooster verlopen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS 

Aan stevige hand kon ik nieuwe wegen verkennen, veilig en uitdagend. Het concept is ijzersterk en doorleefd.

Door José, onderwijsbegeleider

Wow! Deze week heeft me veel inzichten opgeleverd en handvatten gegeven waardoor ik anders naar het leven ben gaan kijken. Ik heb geleerd anders met dingen om te gaan.

Door Heleen, in between jobs

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Bekijk hier onze Privacyverklaring 


Op dit programma zijn de algemene en annuleringsvoorwaarden van het Dominicanenklooster Huissen van toepassing. Na inschrijving zal facturatie en verdere informatie via het klooster verlopen.

*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd.


DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website