Nieuwe opleiding

Vervolgopleiding | Het Ambacht van de Secure Base Coach

Ga terug

Dat er een vervolgopleiding op Secure Base Coachen en Secure Base Teamcoachen moest komen stond al vast. De dingen moesten rijpen, vorm krijgen. Nu is het zover, de vervolgopleiding staat. Vanaf oktober 2023 gaat ze van start, 'Het Ambacht van de Secure Base coach | Excelleren in meesterschap'. Een intensieve jaaropleiding.

In de opleiding Secure Base Coachen of Secure Base Teamcoachen leerde je kijken naar jezelf, mensen en teams in transitie. Dat deed je door een zowel diepgaande persoonlijke als professionele reis te maken. Maar nu wil je verder. Je hebt behoefte om aan je ambacht te slijpen door jezelf en je instrumentarium te verdiepen, daar concrete feedback in het hier-en-nu op te krijgen en diepgaander te reflecteren. Je wilt je theoretische kaders aanscherpen met nieuwste inzichten. Kortom: je verlangt ernaar in je begeleiding meesterschap te bereiken.

Als je je herkent in deze beschrijving, dan heten we je zeer hartelijk welkom in de 12-daagse vervolgopleiding Het Ambacht van de Secure Base coach | Excelleren in meesterschap. Een opleiding die verder reikt, dieper gaat, optilt en je brengt naar het volgende niveau van je begeleiderschap van mensen en teams.

Lees meer over de vervolgopleiding in de brochure. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

De opleiding is exclusief voor deelnemers die eerder de opleiding Secure Base Coachen en/of Secure Base Teamcoachen volgden.