Mannenworkshops

Mannenworkshops krijgen met 'vuurkorfsessies' en 'intensive' een vervolg

Ga terug

Nadat we dit jaar (2022) editie 12 van de mannenworkshop ‘Leiden vanuit Mannelijke Kracht’ afrondden, ontstond er het verlangen om de 'community' van mannen die in de afgelopen jaren deze reis gemaakt hebben hechter te maken.

We begonnen deze workshop in 2019 en inmiddels hebben rond de 130 mannen deelgenomen. Daar zijn we trots op, en het roept ons op er een vervolg aan te geven.

De ervaring leert dat als je elkaar niet blijft opzoeken en jezelf niet laat roepen en inspireren, de ervaringen van de workshop wegzakken en het effect in je dagelijks leven wegebt. De valkuil om het toch weer 'alleen' te gaan doen is groot, oude patronen duiken vanzelf weer op. Evenals de kans dat je dat jezelf gaat verwijten en je er eigenlijk voor schaamt dat het jou niet gelukt is om het 'vol te houden'.

Daarom gaan we de mannen die al deelnamen weer samenbrengen, periodiek, online tijdens 'vuurkorfsessies'. Avonden om elkaar opnieuw te ontmoeten, te inspireren en ervaringen te delen. De eerste sessies staan gepland voor woensdag 8 februari en woensdag 5 april 2023. Klik hier voor meer info en om je aan te melden!

Daarnaast gaat ook het vervolg op de workshop, de 'Intensive' weer van start. Een wandeltocht van Nijmegen naar Huissen en terug. Twee dagen van voortbouwen op de ervaringen van ‘Leiden vanuit Mannelijke Kracht’. Met focus op werkelijk jezelf zijn en ontdekken wat jij te doen hebt. Wat sjouw je mee dat je tegenhoudt en in de weg staat? Hoe scheid jij de zin van de onzin?

De eerstvolgende editie van de intensive 'Crossing bridges, finding purpose', een tocht waar hoofd en hart weer volop met elkaar verbonden worden, staat gepland op 1 en 2 juni 2023. Klik hier voor meer info en om je aan te melden!