Dinsdag 30 januari 2024

Workshop leiderschap en ouderschap

Ga terug

Jakob van Wielink, opleider, executive coach en partner bij De School voor Transitie, en Miloe van Beek, auteur van onder andere het boek 'Doorbreek de cirkel, waarom opvoeden over jezelf gaat' gingen in gesprek voor Miloe haar nieuwe podcastreeks

Ze bundelen hun krachten nogmaals, maar dan tijdens een workshop, waar jij bij kan zijn! 

Ouderschap en leiderschap lijken meer op elkaar dan je misschien in eerste instantie denkt. Beide draaien om afstemming op jezelf en de ander, om complexe dynamieken waar verleden en heden door elkaar heen lopen, om (on)veiligheid, om risico’s durven nemen, om de vraag of we in staat zijn een tegennatuurlijke beweging te maken die betere, effectievere verbinding mogelijk maakt. Hoe verhouden we ons tot de angst, verdriet, boosheid en schaamte? Voelen we ons in staat er naar toe te bewegen of sussen we het, zeggen we dat de ander zich niet aan moet stellen, dat het wel meevalt? Hoe kwetsbaar durven we eigenlijk te zijn bij onze kinderen, en in onze relaties? Zoeken we bevestiging en veiligheid bij onze kinderen, of leren we dat op de plekken te doen waar we zelf vruchtbaar mogen en kunnen leren?

Op dinsdag 30 januari 2024 geven Jakob van Wielink en Miloe van Beek een workshop over Ouderschap en Leiderschap. Op deze dag ga je aan de slag met je eigen geschiedenis en hoe die doorwerkt in de relatie met je kinderen. Je leert onder andere over dialoog voeren, veiligheid en omgaan met lastige emoties.

Wil je erbij zijn en je inschrijven, klik hier