Nieuw!

Blik op Transitie | Een blik op leiderschap, leren en inspiratie!

Ga terug

In onze leiderschapsprogramma’s en opleidingen werken we met een flink aantal inspirerende, praktische én wetenschappelijke concepten en vensters. Denk bijvoorbeeld aan de Transitiecirkel en het Venster op Excelleren.

In de afgelopen jaren ontstond er bij deelnemers, cliënten en vele anderen die door ons werk worden geïnspireerd steeds meer behoefte aan een praktisch inzetbare tool. Een kaartenset waarmee onder meer leiders met hun teamgenoten en medewerkers, HR-professionals met collega’s, en coaches met hun cliënten kunnen werken. Een blik dat je op je bureau, de (salon)tafel of in de kast hebt staan.

En nu is het zover: na een intensieve voorbereiding is de herziene versie en daarmee het splinternieuwe Blik op Transitie beschikbaar. 52 fraai en duurzaam vormgegeven kaarten op A5 formaat met vensters, quotes en definities.

In het blik zit een schitterend en praktisch boekje dat is geschreven door Michiel Soeters, die als trainer en coach werkzaam is bij De School. Elke kaart in het blik wordt voorzien van een toelichting om direct aan de slag te gaan én je treft verwijzingen naar bijvoorbeeld boeken, muziek - met een eigen playlist op Spotify - en video’s die verdieping aanbrengen.

We zijn onze uitgever Hanneke Fiddelaers, collega Michiel Soeters en iedereen van het team heel dankbaar voor het vele toegewijde werk dat heeft geleid tot de totstandkoming van dit prachtige Blik op Transitie!

Je kunt het blik overal kopen, zoals bij de uitgeverij Circle Publishing NL.

https://circlepublishing.vrijeboeken.com/book/9789077179581-blik-op-transitie.html