Utrecht, 1 maart 2024

Een nieuwe fase in groei: De School voor Transitie gaat partnership aan met The Hup

Ga terug

De School voor Transitie kondigt met veel plezier een nieuwe fase in haar reis aan. Vanuit de droom nog meer impact te maken is er een partnership aangegaan met The Hup. Deze unieke samenwerking is geboren uit een jarenlange vriendschap tussen beide organisaties. Deze band is gevormd door gedeelde waarden, dromen en de overtuiging dat ware verandering begint met verbinding en vertrouwen. Het bewezen track record van De School voor Transitie in het ontwikkelen van leiderschap in organisaties en dat van The Hup in het laten groeien van ondernemingen komen bij elkaar in deze samenwerking.

"Dit partnership is een natuurlijke stap in onze gedeelde reis en stelt ons in staat om onze doelen te bereiken, terwijl we onze banden versterken."

Een bevestiging van gedeelde idealen en onafhankelijke toekomst

Het partnerschap met The Hup in De School voor Transitie is een krachtig teken van vertrouwen in de roeping en de aanpak van De School voor Transitie. Het bevestigt de wederzijdse toewijding aan het creëren van organisaties waar leiderschap voorop staat als basis voor duurzame groei. "Vanaf het begin hebben we elkaar gevonden in onze passie voor positieve verandering en de overtuiging dat elk individu en elke organisatie de potentie heeft om te floreren," zegt Jakob van Wielink, initiatiefnemer van De School voor Transitie. "Dit partnership is een natuurlijke stap in onze gedeelde reis en stelt ons in staat om onze doelen te bereiken, terwijl we onze banden versterken."

Een boodschap van The Hup

"Marcel van Wersch, partner van The Hup, deelt deze beelden: "Onze vriendschap met De School voor Transitie gaat verder dan alleen zaken. Het is gebaseerd op een diep respect voor elkaars werk en een gezamenlijke droom om de wereld van werk te transformeren. Deze investering het partnership is onze manier om te zeggen: 'We geloven in de aanpak en de bewezen kwaliteit van De School voor Transitie. We verwachten gezamenlijk een nog mooiere groei te kunnen realiseren.'"

Het beste moet nog komen

Door het partnership met The Hup zet De School voor Transitie zich in voor het vergroten van haar impact en het uitbreiden van haar bereik. Altijd met de warmte en het persoonlijke karakter dat haar aanpak kenmerkt. "We kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking ons biedt," voegt Jakob van Wielink, initiatiefnemer van De School voor Transitie, toe. "En we zijn dankbaar voor vrienden zoals The Hup, die naast ons staan terwijl we onze roeping voortleven om een secure base te zijn voor werkelijke verandering."

Over De School voor Transitie

De School voor Transitie begeleidt organisaties, hun leiders en medewerkers in het worden van een secure base: een plek waar het plezierig is om te werken en te leren en waar je wordt uitgedaagd het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Dit zijn high-performance-omgevingen waar de individuele, team- en organisatiedoelen worden overtroffen.

Voor De School voor Transitie zijn verbinding en dialoog sleutelwoorden. Alle duurzame groei en noodzakelijke verandering ontstaan door verbinding met jezelf, je waarden, drijfveren en talent en met de voortdurend veranderende wereld om je heen. Deze groei en verandering noemen zij transitie.

De School voor Transitie is dé expert die de wereld van persoonlijke groei en leiderschap verbindt met de praktische werkelijkheid van elke dag. Onze manier van werken? Verdieping waar mogelijk, vertraging waar nodig, versnelling waar het kan en altijd vanuit respect en betrokkenheid bij de business en organisaties waarvoor we werken en waarvan wij de taal spreken.

Over The Hup

The Hup is een netwerk van bedrijven met een duidelijke missie: het creëren van een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Wij geloven stellig in de kracht van plezier op de werkvloer. Ons doel is om dit niet alleen te realiseren voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de klanten, opdrachtgevers en stakeholders met wie we samenwerken. Bij The Hup staan we voor de overtuiging dat werk niet alleen een noodzakelijkheid is, maar ook een bron van vreugde en voldoening kan zijn.

Met een breed scala aan diensten op het gebied van HR, Finance, Operations en Marketing, biedt The Hup ondersteuning aan een divers portfolio van participaties. Onze aanpak is holistisch en gericht op het versterken van de kernwaarden van elk bedrijf binnen onze holding. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het versterken van de merkidentiteit of het stimuleren van werknemerstevredenheid, The Hup biedt een geïntegreerde oplossing die is afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijfsonderdeel.

Bij The Hup draait alles om de overtuiging 'Van werk moet je blij worden'. Wij leven deze filosofie niet alleen intern, maar dragen deze ook uit naar onze klanten en partners. Door een positieve werkcultuur te bevorderen en te investeren in het welzijn van onze medewerkers, streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Dit resulteert in betere prestaties, oplossingen, adviezen en uiteindelijk in blije klanten.

Voor meer informatie:

De School voor Transitie

The Hup