Invloed, Impact en Resultaat - Leidinggeven aan transitie

In deze 5-daagse training onderzoek je jouw leiderschap en nog onbenutte potentieel. We nemen je mee naar de wortels van je leiderschap en je leert van daaruit om je eigen invloed en impact en die van anderen te vergroten om zo gestelde doelen en gewenste resultaten te bereiken. Als leidinggevende in een organisatie sta je voor vele uitdagingen. De context is voortdurend in beweging, veranderingen volgen elkaar snel op en organisaties worden steeds complexer. Je hebt hierin steeds te maken met een groot aantal paradoxen. Actie en rust, versnellen en vertragen, aandacht voor de ander en aandacht voor jezelf, kwetsbaarheid tonen en je afsluiten, focus op resultaten en focus op mensen en relaties: het zijn er slechts enkele. In deze unieke training leer je er mee werken.

5 dagen (2 maanden)
Keuze uit:
9 november 2020
30 maart 2021
13 september 2021
€ 3.495,-
6 - 14 deelnemers
50 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Deze vijfdaagse training Invloed, Impact en Resultaat | Leidinggeven aan transitie leidt tot:

  • steviger inzicht in de wortels van jouw leiderschap
  • inzicht in de bronnen van veerkracht in je leidinggeven en performance in jouw team(s)
  • zicht op de impact van je levenslijn op het uitoefenen van je leiderschap en voorkeurstijlen
  • state of the art kennis over transitie en het leidinggeven aan veranderingen
  • handvatten om als leidinggevende nog meer te werken vanuit verbinding en dialoog om op die manier je invloed en impact op mens-, team- en organisatieontwikkeling te vergroten.
  • beter zicht op je talent
  • meer plezier en gezamenlijkheid in het behalen van organisatiedoelen
  • een betere balans tussen werk en privé (work–life balanceAanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website