Masterclass | De verbinding verbreken

De economische crisis – als gevolg van de COVID-19 pandemie – leidt voor veel organisaties tot reorganisaties en gedwongen ontslagen. Veel organisaties willen hun leiders faciliteren met concrete hulp en handvatten. De School voor Transitie biedt een praktische ééndaagse masterclass aan, waarin de nieuwste inzichten op het gebied van afscheid vormgeven in de organisatiecontext centraal staan.

1 dag
Keuze uit:
8 maart 2021
17 mei 2021
€ 545,-
Max. 12 deelnemers
8 uren
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE MASTERCLASS?

Tijdens de Masterclass doe je kennis op van de nieuwste inzichten over het werken met afscheid in een organisatiecontext, ontvang je concrete handvatten voor het voeren van een effectieve ontslagdialoog en slecht nieuwsgesprek, doe je ervaring op door te oefenen in het hanteren van uitdagende emoties in gesprekken, krijg je tips over het organiseren van effectief afscheid en wissel je uit en deel je kennis met collega-managers uit andere organisaties en bedrijfstakken.Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website