Masterclass | Taal van Transitie

Transitie vormgeven is een daad van leiderschap. Om dit leiderschap te kunnen tonen, hebben we taal als instrument nodig om in dialoog met de mensen om ons heen werkelijke verandering mogelijk te kunnen maken. Deze taal is deels een andere taal dan de alledaagse zinnen die we gewend zijn te spreken – zeker in de werkcontext. Het vraagt uitbreiding van het woordenarsenaal, om nieuwe woorden die zowel voorbij als dieper gaan dan de feitelijke, zakelijke taal. Hiermee ga je aan de slag tijdens deze twee-daagse Masterclass.

2 dagen
6-7 december in Huissen ( VOL, wachtlijst beschikbaar)
€ 795,-
Max. 18 deelnemers
18 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE MASTERCLASS?

In deze Masterclass ga je onder leiding van twee experts – Riet Fiddelaers-Jaspers en Jakob van Wielink, co-auteurs van Taal van Transitie – aan de slag. Tijdens de Masterclass doe je kennis op van de nieuwste inzichten over hechting en veerkracht in een persoonlijke en organisatiecontext, krijg je van experts praktijkvoorbeelden in het werken met transitie in organisaties, zul je diepgaande reflectie op persoonlijke leiderschapsthema’s ondergaan gerelateerd aan de Transitiecirkel en ontvang je concrete handvatten om in organisaties aan de slag te gaan met thema’s uit Taal van Transitie.

LOCATIES

De twee-daagse Masterclass | Taal van Transitie vindt  op 8 en 9 september 2021 in Heeze plaats en op 6 en 7 december 2021 in Huissen. Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor locatie Huissen.

Voor de Masterclass in Heeze kun je je inschrijven bij het Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website