Inspiratieworkshop Secure Base Teamcoachen

In de online Inspiratieworkshop secure base teamcoachen krijg je de eerste stappen aangereikt wat er nodig is om als secure base teamcoach te werken aan een bedding van psychologische veiligheid en hoe je in teams en groepen kunt werken met thema's van verbinding, veiligheid, aanmoediging, risico en conflict. De workshop vormt een ideale oriëntatie op de tiendaagse opleiding secure base teamcoachen.

19.00-21.00 uur

19 november 2024

€ 75,00
maximaal 30 deelnemers
2
Download brochure
Alle cursussen

Secure Base Teamcoachen gaat over het creëren van psychologische veiligheid in een team. Je leert hoe jij als teamcoach en begeleider van groepen bij kunt dragen aan deze veiligheid zodat zij de bedding kan zijn van waaruit mensen kunnen excelleren, vreugde kunnen ervaren in de samenwerking en de gezamenlijk gestelde doelen niet alleen kunnen behalen, maar zelfs overtreffen.

Daarbij is misschien wel de belangrijkste klus én uitdaging van de teamcoach of -begeleider om een secure base te zijn voor de medewerkers waardoor dit proces van transitie in volle kwetsbaarheid verkend kan en mag worden. Daarbij vormen de thema's van de Transitiecirkel en het werken daarmee een belangrijke pijler onder het werk van de secure base teamcoach.

Een secure base is een bron waardoor we ons welkom voelen en die ons inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

Ben je teamcoach, agile coach, scrummaster of begeleid je groepen vanuit een andere rol? En ben je nieuwsgierig hoe jij de teamperformance van groepen kunt verbeteren? Meld je dan aan voor deze online inspiratieworkshop!

In de online Inspiratieworkshop Secure Base Teamcoachen krijg je onder leiding van Janet MulderElvira van Eck en/of Marnix Reijmerink de eerste stappen aangereikt wat er nodig is om secure base teamcoach te werken aan een bedding van psychologische veiligheid en hoe je in teams en groepen kunt werken met thema's van verbinding, veiligheid, aanmoediging, risico en conflict. De workshop vormt een ideale oriëntatie op de tiendaagse opleiding Secure Base Teamcoachen.

De online workshop biedt plaats voor maximaal 30 deelnemers. Verdiepende oefeningen vinden plaats in break-out rooms. We vragen van deelnemers om daaraan actief deel te nemen. 


NB: de datum van 8 juli genoemd in onderstaand filmpje is geen actuele datum. Kijk rechtsboven aan op deze pagina voor de actuele datum van de eerstvolgende Inspiratieworkshop Secure Base Teamcoachen

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*