Intensive voor vrouwen | Ken je kracht. Verras de wereld.

Deze intensive is een vervolg op de workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht. Je stond in de kring van vrouwen stil bij je hoe jij je als vrouw hebt ontwikkeld. Je leerde je basis omarmen en verkende wat je laat zien in de wereld en wat ook nog verborgen blijft. Je ontdekte jouw unieke vrouwelijke kracht. Daarna reisde je verder. In deze intensive verken je universele thema’s als verlangen, (zelf)liefde, vriendschap, seksualiteit en schaamte en de invloed hiervan op jouw persoonlijke leiderschap in de verschillende rollen van je leven. Je onderzoekt hoe je je impact in de wereld kan vergroten en verstevigen vanuit jouw unieke kracht.

9-10 september 2024
€ 895,00
maximaal 10 deelnemers
1,5 dag
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE WORKSHOP?

Je volgde de workshop ‘Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht’. Je stond in de kring van vrouwen stil bij wie je bent als vrouw. Ervaringsgericht verkende je hoe jij je als vrouw hebt ontwikkeld. Je leerde je basis omarmen en verkende wat je laat zien in de wereld en wat ook nog verborgen blijft. Je ontdekte jouw unieke vrouwelijke kracht en brak los van hetgeen je tegenhield om dit in de wereld te zetten.

In deze vervolgworkshop nodigen we je uit om terug te keren in de kring van vrouwen om met elkaar te oogsten, te vieren en nieuwe stappen te zetten.

We verkennen universele thema’s als verlangen, (zelf)liefde, vriendschap, seksualiteit en schaamte en de invloed hiervan op jouw persoonlijke leiderschap. En we onderzoeken hoe dit effect heeft op de verschillende rollen die je hebt in je leven als dochter, partner, moeder, zus, vriendin en/of (bege)leider.

Na afloop van deze intensive heb je verdiept inzicht in hoe je je impact in de wereld kan vergroten en verstevigen vanuit jouw unieke kracht.  

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website