Masterclass | Taal van Transitie

Transitie vormgeven is een daad van leiderschap. Om dit leiderschap te kunnen tonen, hebben we taal als instrument nodig om in dialoog met de mensen om ons heen werkelijke verandering mogelijk te kunnen maken. Deze taal is deels een andere taal dan de alledaagse zinnen die we gewend zijn te spreken – zeker in de werkcontext. Het vraagt uitbreiding van het woordenarsenaal, om nieuwe woorden die zowel voorbij als dieper gaan dan de feitelijke, zakelijke taal. Hiermee ga je aan de slag tijdens deze twee-daagse Masterclass.

2 dagen
2-3 december 2024
€ 1495,00
maximaal 18 deelnemers
18
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE MASTERCLASS?

In deze Masterclass ga je onder leiding van twee experts – Jakob van Wielink en Klaartje van Gasteren aan de slag. Tijdens de Masterclass doe je kennis op van de nieuwste inzichten over hechting en veerkracht in een persoonlijke en organisatiecontext, krijg je van experts praktijkvoorbeelden in het werken met transitie in organisaties, zul je diepgaande reflectie op persoonlijke leiderschapsthema’s ondergaan gerelateerd aan de Transitiecirkel en ontvang je concrete handvatten om in organisaties aan de slag te gaan met thema’s uit Taal van Transitie.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website