Secure Base Coachen

In deze twaalfdaagse jaaropleiding staan we stil bij en onderzoeken we de impact van secure bases op de levenslijn van de cliënt en van jou zelf. Een secure base is een bron waardoor we ons welkom voelen en die ons inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

12 dagen (jaaropleiding)

start 16 september 2024, groep 19

start 26 september 2024, groep 20

start 3 februari 2025, groep 21

start 15 september 2025, groep 22

start 2 oktober 2025, groep 23

€ 5250,00 (2024)

€ 5550,00 (2025)

maximaal 20 deelnemers
150 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE OPLEIDING?

De jaaropleiding Secure Base Coachen | Professioneel Begeleiden bij Transitie geeft zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als begeleider te werken vanuit verbinding en hechting. Je maakt je interventies eigen die jouw cliënt weer helpen om de persoonlijke transitie vorm te geven vanuit autonomie en veerkracht.

Je leert in deze jaaropleiding hoe je een secure base voor je cliënten wordt vanuit verbinding, intimiteit en kwetsbaarheid, ook vanuit zicht op je eigen secure bases.

Vanuit deze basis begeleid je cliënten bij het onderzoeken en inzetten van hun eigen keuzevrijheid. In het beschikbaar maken van veerkracht ondersteun je cliënten door blokkades ('gijzelingen') onder ogen te komen en op te heffen. Zo leren cliënten zich op hun beurt te verbinden met (nieuwe) secure bases en zichzelf als secure base te ontmoeten.

Aan de jaaropleiding Secure Base Coachen zijn 75 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl

De nieuwe data voor 2025-2026 zijn bekend. Download hier de brochure voor alle data in 2025-2026.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Mind Changing wanneer je er vol in gaat. Dynamiek tussen opleiders en deelnemers zorgt voor een bijzondere omgeving van veiligheid, uitdaging en reflectie. Ik ontdek nog steeds parels waar deze opleiding de bakermat van is.

Door Erwin, coach en lean consultant

Zo dankbaar voor deze prachtige reis en ervaring. Het werd voor mij een reis op de voor mij zo bekende thema’s die tijdens de opleiding zo veel dieper werden doorleefd en daardoor zachter werden. Waardoor ik als mens, partner, vrouw, vriendin maar ook als coach er zo veel rijker uitkwam.

Door Nicole, coach en affiliate

Tijdens de opleiding is mijn levensverhaal meer kloppend geworden. Deze heeft een andere betekenis gekregen en staat het in het licht van mijn roeping. Ik ben milder geworden en tegelijkertijd kan ik meer in verbinding blijven met de pijn, het verdriet en het gemis van alles wat ik onderweg ben tegengekomen en kwijtgeraakt. Kortom, ik ben heler. Eén ding weet ik zeker, ‘er is altijd een verder’ en daarbij vooral ook 'er is altijd een ander verhaal'.

Door Simon, consultant/coach en integraal holistisch masseur

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website
Geaccrediteerd door: NOBCO SKGV