Voor mensen die begeleiding en groei zoeken

'Coaching helpt je in kaart te brengen waar je nu staat in je leven en hoe zich dat verhoudt tot waar je heen wilt', Elaine MacDonald

Ons aanbod

Individuele coaching

Wat is individuele coaching? Coaching is zo oud als dat er mensen zijn. Het is de manier waarop mensen anderen bewust betrekken bij hun leer-, groei en veranderingsprocessen. Bij De School voor Transitie ontmoet je senior coaches die je helpen bij jouw concrete vragen over leven en werk.

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Executive coaching

Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap in een voortdurend veranderende omgeving met complexe vragen. Wij geloven dat je succesvol leiding kunt geven aan organisaties, hun afdelingen en teams, wanneer je steeds beter in staat bent leiding te geven aan jezelf.

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Retraite Spanje | creatief betekenis geven aan je verlies

Verlies lijkt soms de grootste natuurramp voor onze menselijke psyche, zegt Henri Bergson. Het verstoort de balans in ons leven en daagt uit ons opnieuw te verhouden tot de wereld om ons heen. We hoeven jou niet te vertellen dat wanneer je met een ingrijpend verlies geconfronteerd wordt, het rouwen soms voelt als pittige arbeid. Waar zoek je je houvast? Waar kun je even op adem komen? Waar vind je de energie om door te gaan? Wie ben ik nu mij dit is overkomen? En, wat wil ik met het leven dat voor mij ligt? Rouwen is zoeken naar precies deze betekenis.

24 - 28 maart 2025

Las Negras, Spanje
Lees verder

Het beste moet nog komen

Dit weekprogramma staat open voor iedereen die persoonlijk of professioneel met (ingrijpende) verandering te maken heeft. In die verandering, wordt gezocht naar een antwoord op de fundamentele vraag: wat is mijn roeping en hoe leef ik die? Anders verwoord: hoe geef je betekenis aan verandering in je leven en maak je groei van jezelf en anderen mogelijk? Hierbij is de wil te leren het beste uit jezelf en anderen te halen en bereid te zijn je kwetsbaar op te stellen van belang.

nieuwe data voor 2025 volgen binnenkort

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Workshop Hart van Transitie

In Hart van Transitie gaan we op ontdekkingstocht naar ons hart. Je gaat ontdekken hoe je je hart meeneemt en hoe je het kunt inzetten om jouw leiderschap te vergroten. En hoe je met je hart als kompas voluit kan leven. 

De workshop Hart van Transitie belooft de reis van wond, wonder en verwondering!

11 - 13 december 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht

Als vrouw hebben we vele rollen in het leven. Zo zijn we mogelijk partner, moeder, dochter, vriendin, professional, sportvrouw, leidinggevende, enzovoorts. In al deze rollen worden we uitgedaagd om (persoonlijk) leiderschap te tonen. Dat wil zeggen dat we leiding nemen over ons leven. Maar hoe doe je dit vanuit je vrouwelijke kracht: wat is eigenlijk mijn unieke kracht? Hoe is die ontstaan? Hoe verbind ik me ermee? Hoe kan ik het inzetten om het beste uit mezelf en anderen te halen? En hoe is mijn vrouwelijke kracht verbonden met mijn roeping?

start 9 oktober 2024

start 27 november 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Intensive voor vrouwen | Ken je kracht. Verras de wereld.

Deze intensive is een vervolg op de workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht. Je stond in de kring van vrouwen stil bij je hoe jij je als vrouw hebt ontwikkeld. Je leerde je basis omarmen en verkende wat je laat zien in de wereld en wat ook nog verborgen blijft. Je ontdekte jouw unieke vrouwelijke kracht. Daarna reisde je verder. In deze intensive verken je universele thema’s als verlangen, (zelf)liefde, vriendschap, seksualiteit en schaamte en de invloed hiervan op jouw persoonlijke leiderschap in de verschillende rollen van je leven. Je onderzoekt hoe je je impact in de wereld kan vergroten en verstevigen vanuit jouw unieke kracht.

9-10 september 2024
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Mannelijke Kracht

Leiden vanuit mannelijke kracht. Dat is innerlijke vreugde, schoonheid, kracht en balans kunnen ervaren en deze in contact brengen met de wereld om je heen. Dit vraagt om het zwaard te durven hanteren om je roeping te volgen. In deze workshop maak je een diepgaande reis naar jouw mannelijkheid. Je onderzoekt de weg die je van jongen tot man bent gegaan. Op de schouders van welke secure bases sta je en ben je gevormd tot wie je bent? Hoe laat jij je inspireren en hoe inspireer jij anderen?

start 26 juni 2024

start 6 november 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Intensive voor mannen | Finding Purpose, Crossing Bridges

Deze intensive is een vervolg op de workshop 'Leiden vanuit mannelijke kracht'. Je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder. In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

Neem contact op voor meer informatie over volgende startdata

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder