Het beste moet nog komen

Dit weekprogramma staat open voor iedereen die persoonlijk of professioneel met (ingrijpende) verandering te maken heeft. In die verandering, wordt gezocht naar een antwoord op de fundamentele vraag: wat is mijn roeping en hoe leef ik die? Anders verwoord: hoe geef je betekenis aan verandering in je leven en maak je groei van jezelf en anderen mogelijk? Hierbij is de wil te leren het beste uit jezelf en anderen te halen en bereid te zijn je kwetsbaar op te stellen van belang.

6 dagen (week)

nieuwe data voor 2025 volgen binnenkort


maximaal 18 deelnemers
117 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DIT PROGRAMMA?

Het beste moet nog komen is een levenshouding vanuit je hart en hoofd die helpt om je leven zonder spijt en wrok te leven. Een mindset om je toekomst belangrijker te maken dan je verleden en dat te doen wat daarvoor nodig is. Het vraagt te oefenen in nieuwsgierigheid naar het onbekende, in jezelf en in de wereld om je heen.

Het programma werkt met de thema’s van de Transitiecirkel en biedt ruimte om persoonlijk werk te doen om barrières naar vreugde en succes te slechten.

De School voor Transitie biedt in samenwerking met Dominicanenklooster Huissen dit unieke en impactvolle weekprogramma aan onder leiding van Jakob van Wielink.


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Aan stevige hand kon ik nieuwe wegen verkennen, veilig en uitdagend. Het concept is ijzersterk en doorleefd.

Door José, onderwijsbegeleider

Wow! Deze week heeft me veel inzichten opgeleverd en handvatten gegeven waardoor ik anders naar het leven ben gaan kijken. Ik heb geleerd anders met dingen om te gaan.

Door Heleen, in between jobs


Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*
Momenteel zijn inschrijvingen op deze cursus niet mogelijk

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website