Voor Organisaties, Leidinggevenden en Teams

'Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn', Henry Kissinger

Ons aanbod

Invloed, Impact en Resultaat | Leidinggeven aan transitie

In deze 5-daagse training onderzoek je jouw leiderschap en nog onbenutte potentieel. We nemen je mee naar de wortels van je leiderschap en je leert van daaruit om je eigen invloed en impact en die van anderen te vergroten om zo gestelde doelen en gewenste resultaten te bereiken. Als leidinggevende in een organisatie sta je voor vele uitdagingen. De context is voortdurend in beweging, veranderingen volgen elkaar snel op en organisaties worden steeds complexer. Je hebt hierin steeds te maken met een groot aantal paradoxen. Actie en rust, versnellen en vertragen, aandacht voor de ander en aandacht voor jezelf, kwetsbaarheid tonen en je afsluiten, focus op resultaten en focus op mensen en relaties: het zijn er slechts enkele. In deze unieke training leer je er mee werken.

start 23 september 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Masterclass | Taal van Transitie

Transitie vormgeven is een daad van leiderschap. Om dit leiderschap te kunnen tonen, hebben we taal als instrument nodig om in dialoog met de mensen om ons heen werkelijke verandering mogelijk te kunnen maken. Deze taal is deels een andere taal dan de alledaagse zinnen die we gewend zijn te spreken – zeker in de werkcontext. Het vraagt uitbreiding van het woordenarsenaal, om nieuwe woorden die zowel voorbij als dieper gaan dan de feitelijke, zakelijke taal. Hiermee ga je aan de slag tijdens deze twee-daagse Masterclass.

2-3 december 2024
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Inspiratieworkshop Transition Based Leiderschap

Transition Based Leiderschap gaat over het in verbinding blijven met elkaar, werknemers en jezelf in tijden van (grote) druk en verandering. Het gaat over zelfkennis, het leren kennen van de wortels van je leiderschap en het laten excelleren van medewerkers door het versterken van persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie.

nieuwe datum volgt

Online
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht

Als vrouw hebben we vele rollen in het leven. Zo zijn we mogelijk partner, moeder, dochter, vriendin, professional, sportvrouw, leidinggevende, enzovoorts. In al deze rollen worden we uitgedaagd om (persoonlijk) leiderschap te tonen. Dat wil zeggen dat we leiding nemen over ons leven. Maar hoe doe je dit vanuit je vrouwelijke kracht: wat is eigenlijk mijn unieke kracht? Hoe is die ontstaan? Hoe verbind ik me ermee? Hoe kan ik het inzetten om het beste uit mezelf en anderen te halen? En hoe is mijn vrouwelijke kracht verbonden met mijn roeping?

start 9 oktober 2024

start 27 november 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Intensive voor vrouwen | Ken je kracht. Verras de wereld.

Deze intensive is een vervolg op de workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht. Je stond in de kring van vrouwen stil bij je hoe jij je als vrouw hebt ontwikkeld. Je leerde je basis omarmen en verkende wat je laat zien in de wereld en wat ook nog verborgen blijft. Je ontdekte jouw unieke vrouwelijke kracht. Daarna reisde je verder. In deze intensive verken je universele thema’s als verlangen, (zelf)liefde, vriendschap, seksualiteit en schaamte en de invloed hiervan op jouw persoonlijke leiderschap in de verschillende rollen van je leven. Je onderzoekt hoe je je impact in de wereld kan vergroten en verstevigen vanuit jouw unieke kracht.

9-10 september 2024
Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Workshop Leiden vanuit Mannelijke Kracht

Leiden vanuit mannelijke kracht. Dat is innerlijke vreugde, schoonheid, kracht en balans kunnen ervaren en deze in contact brengen met de wereld om je heen. Dit vraagt om het zwaard te durven hanteren om je roeping te volgen. In deze workshop maak je een diepgaande reis naar jouw mannelijkheid. Je onderzoekt de weg die je van jongen tot man bent gegaan. Op de schouders van welke secure bases sta je en ben je gevormd tot wie je bent? Hoe laat jij je inspireren en hoe inspireer jij anderen?

start 26 juni 2024

start 6 november 2024

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Intensive voor mannen | Finding Purpose, Crossing Bridges

Deze intensive is een vervolg op de workshop 'Leiden vanuit mannelijke kracht'. Je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder. In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

Neem contact op voor meer informatie over volgende startdata

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Het beste moet nog komen

Dit weekprogramma staat open voor iedereen die persoonlijk of professioneel met (ingrijpende) verandering te maken heeft. In die verandering, wordt gezocht naar een antwoord op de fundamentele vraag: wat is mijn roeping en hoe leef ik die? Anders verwoord: hoe geef je betekenis aan verandering in je leven en maak je groei van jezelf en anderen mogelijk? Hierbij is de wil te leren het beste uit jezelf en anderen te halen en bereid te zijn je kwetsbaar op te stellen van belang.

nieuwe data voor 2025 volgen binnenkort

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder