Invloed, Impact en Resultaat | Leidinggeven aan transitie

In deze 5-daagse training onderzoek je jouw leiderschap en nog onbenutte potentieel. We nemen je mee naar de wortels van je leiderschap en je leert van daaruit om je eigen invloed en impact en die van anderen te vergroten om zo gestelde doelen en gewenste resultaten te bereiken. Als leidinggevende in een organisatie sta je voor vele uitdagingen. De context is voortdurend in beweging, veranderingen volgen elkaar snel op en organisaties worden steeds complexer. Je hebt hierin steeds te maken met een groot aantal paradoxen. Actie en rust, versnellen en vertragen, aandacht voor de ander en aandacht voor jezelf, kwetsbaarheid tonen en je afsluiten, focus op resultaten en focus op mensen en relaties: het zijn er slechts enkele. In deze unieke training leer je er mee werken.

5 dagen (in 2 blokken)

start 23 september 2024

€ 4250,00
maximaal 14 deelnemers
50 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Deze vijfdaagse training Invloed, Impact en Resultaat | Leidinggeven aan transitie leidt tot:

  • steviger inzicht in de wortels van jouw leiderschap
  • inzicht in de bronnen van veerkracht in je leidinggeven en performance in jouw team(s)
  • zicht op de impact van je levenslijn op het uitoefenen van je leiderschap en voorkeurstijlen
  • state of the art kennis over transitie en het leidinggeven aan veranderingen
  • handvatten om als leidinggevende nog meer te werken vanuit verbinding en dialoog om op die manier je invloed en impact op mens-, team- en organisatieontwikkeling te vergroten.
  • beter zicht op je talent
  • zicht op wie je bent en wat je in de wereld in beweging wilt brengen: je roeping
  • meer plezier en gezamenlijkheid in het behalen van organisatiedoelen
  • een betere balans tussen werk en privé (work–life balance

Lees meer over het programma en de trainers in de brochure.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website