Inspiratieworkshop Transition Based Leiderschap

Transition Based Leiderschap gaat over het in verbinding blijven met elkaar, werknemers en jezelf in tijden van (grote) druk en verandering. Het gaat over zelfkennis, het leren kennen van de wortels van je leiderschap en het laten excelleren van medewerkers door het versterken van persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie.

19:00 - 21:00 uur

nieuwe datum volgt

€ 100,00
maximaal 30 deelnemers
2 uur
Alle cursussen

Transition Based Leiderschap gaat over het in verbinding blijven met elkaar, werknemers en jezelf in tijden van (grote) druk en verandering. Het gaat over zelfkennis, het leren kennen van de wortels van je leiderschap en het laten excelleren van medewerkers door het versterken van persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Leiders die focus hebben op het vormgeven van transitie, brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau.

Daarbij is misschien wel de belangrijkste klus én uitdaging van een leidinggevende om een secure base te zijn voor de medewerkers waardoor dit proces van transitie in volle kwetsbaarheid verkend kan en mag worden.

Een secure base is een bron waardoor we ons welkom voelen en die ons inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

In de online Inspiratieworkshop Transition Based Leiderschap krijgt je de eerste stappen aangereikt wat er nodig is om een secure base te zijn en hoe je vorm kan geven aan transitie. De workshop is de ideale kennismaking met het werk en de mensen van de School voor Transitie. De vijf leiderschapsthema’s die aan bod komen zijn:

  • Verbinding maken
  • Leiding nemen in transitie
  • Het belang van risico’s nemen
  • Constructief conflicten aangaan
  • Het vormgeven aan roeping

De online workshop biedt plaats voor maximaal 30 deelnemers. Verdiepende oefeningen vinden plaats in break-out rooms. We vragen van deelnemers om daar actief aan deel te nemen.

Kosten zijn €100,00 inclusief het boek Taal van Transitie t.w.v €39,75. Mocht je ervoor willen kiezen om deel te nemen zonder dat je het boek ontvangt, dan krijg je €20,00 korting op de workshop. 

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*
Momenteel zijn inschrijvingen op deze cursus niet mogelijk