Intensive voor mannen | Finding Purpose, Crossing Bridges

Deze intensive is een vervolg op de workshop 'Leiden vanuit mannelijke kracht'. Je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder. In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

Neem contact op voor meer informatie over volgende startdata

€ 495,00
maximaal 10 deelnemers
1,5 dag
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE INTENSIVE?

Leiden vanuit mannelijke kracht: je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder.

In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

Je verkent samen je reis tussen de vorige workshop en nu. Hoe geef je je man zijn vorm in de verschillende rollen van je leven (persoonlijk, professioneel, organisatorisch en maatschappelijk)? Waar loop je tegenaan, waar zou je wel op bevraagd willen worden en hulp bij krijgen?

Met andere mannen leg je in 1,5 dag zo’n 40 kilometer af. Je hoeft daarvoor niet getraind te zijn. Een normale gezonde conditie is ruim voldoende.

Klik op de afbeelding hieronder om de trailer en aankondiging van deze Intensive, dit nieuwe avontuur te bekijken!

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*
Momenteel zijn inschrijvingen op deze cursus niet mogelijk

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website