Workshop Leiden vanuit Vrouwelijke Kracht

Als vrouw hebben we vele rollen in het leven. Zo zijn we mogelijk partner, moeder, dochter, vriendin, professional, sportvrouw, leidinggevende, enzovoorts. In al deze rollen worden we uitgedaagd om (persoonlijk) leiderschap te tonen. Dat wil zeggen dat we leiding nemen over ons leven. Maar hoe doe je dit vanuit je vrouwelijke kracht: wat is eigenlijk mijn unieke kracht? Hoe is die ontstaan? Hoe verbind ik me ermee? Hoe kan ik het inzetten om het beste uit mezelf en anderen te halen? En hoe is mijn vrouwelijke kracht verbonden met mijn roeping?

start 29 mei 2024

start 9 oktober 2024

start 27 november 2024

€ 1295,00
maximaal 14 deelnemers
2,5 dag
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE WORKSHOP?

De workshop geeft je een diepgaande ervaring van en inzichten in je unieke vrouwelijke kracht. Je weet hoe je die kracht in kan zetten om je roeping te leven en hoe je dit dagelijks in kan zetten in jouw praktijk als leider of begeleider. 


Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website