UPDATE 30 April 2020: Mededeling rondom COVID 19

Ga terug

Wij hopen dat het de deelnemers, cliënten en klanten van De School voor Transitie gegeven de omstandigheden goed gaat. We zijn optimistisch over het feit dat de maatregelen die het kabinet heeft ingesteld de afgelopen weken hun vruchten lijken af te werpen. Maar we zijn er nog niet. Het vraagt van ons dat we én de hoop levend houden én alle zorgvuldigheid aan de dag leggen om dit mogelijk te maken.

In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM zullen de komende tijd (in elk geval tot 1 juni 2020) in principe geen fysieke bijeenkomsten plaatsvinden. Uitzonderingen zijn fysieke ontmoetingen in kleine setting die gezien de aard van de werkzaamheden noodzakelijk zijn. Deze zullen we - na zorgvuldig overleg – mogelijk maken. Vanzelfsprekend nemen we tijdens deze ontmoetingen alle geldende regels in acht, waaronder die van de 1,5 meter afstand.

Wij wensen ieder veel goeds en verbondenheid. Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je ons bereiken op nummer 026-3020000 of door te mailen naar info@deschoolvoortransitie.nl