Bewegen in tijden van verandering

Ga terug

De School voor Transitie begeleidt mensen en organisaties bij transitie. In deze periode van Corona hebben we te maken met veel verandering. Het oude is (tijdelijk) niet meer en we worden uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen, om transitie vorm te geven.

In opleidingen en workshops van De School voor Transitie is er ook veel aandacht voor werken met het lichaam. Ons lichaam wijst ons maar al te vaak op de pijn van dat wat in een periode als deze verloren gaat. Het nodigt ons ook uit op de weg naar een nieuwe, helende beweging.

Transitie vormgeven is ook voluit erkennen wat verloren ging om de weg vrij te maken naar nieuwe verbindingen en kansen. 

Anne Verbokkem-Oerlemans, trainer, coach en supervisor bij De School voor Transitie, spreekt met Fabio D’Agata van SPAT Verandert over aandacht voor je lichaam in deze bijzondere tijd van verandering. Er gebeurt zo veel met ons lichaam wat we misschien niet eens in de gaten hebben. Weten wat er zich in ons lichaam afspeelt, ermee in contact zijn en er betekenis aan geven helpt ons om dichterbij onze roeping te komen. 

Laat je inspireren door deze korte film en de oefeningen die je worden aangereikt.

Spat Verandert: https://spatverandert.nl