Officiële lancering 'Leiden vanuit Purpose'!

Ga terug

We zijn blij en trots dat we de Nederlandse vertaling van ‘Leading from Purpose’ kunnen introduceren in het Nederlandse taalgebied. Een jaar lang werkten Klaartje van Gasteren, Jakob van Wielink en Marnix Reijmerink aan de totstandkoming ervan.

Iedereen heeft een purpose: een roep tot het leveren van haar of zijn unieke bijdrage aan de wereld. Zo wordt je ‘ja’ steeds meer ‘ja’ en je ‘nee’ ook daadwerkelijk ‘nee’. Het kennen van je purpose geeft richting en focus in je leven. Je purpose laat je verder groeien in zelfvertrouwen. Dat helpt je om je met toewijding en dienstbaarheid te richten op wat betekenisvol is voor jou en anderen. 

In het boek heeft Nick Craig - voorzitter van het Core Leadership Institute - unieke verhalen verzameld om te illustreren hoe leiders hun kracht zijn gaan ervaren door hun purpose en hoe het hen heeft geholpen de juiste beslissingen te nemen in situaties waarin er veel op het spel stond. Het is een toegankelijk en methodisch boek voor iedereen, ongeacht de levens- of carrièrefase. Dank je Nick, voor je inspiratie!

Wij nodigen je van harte uit je te laten inspireren door het boek en je eerste schreden te zetten op het pad van het ontdekken van je purpose. Jouw licht in de wereld mag gezien worden, jouw unieke geschenk dat je de wereld te geven hebt ligt in jou te wachten. Klaar om ontsloten te worden!