Taal van Transitie op de Shortlist van Managementboek van het Jaar 2021

Ga terug

Wat een fantastisch nieuws dat ‘Taal van Transitie. Je roeping als leider in een wereld van verandering’ op de shortlist staat voor de verkiezing van ‘Managementboek van het Jaar 2021’. Samen met vier andere titels dingt het boek van Jakob van Wielink, Riet Fiddelaers-Jaspers en Leo Wilhelm mee naar deze prachtige titel.

‘Taal van Transitie’ is een uniek boek dat – op basis van decennia praktijkervaring en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten - de grote thema’s van leiderschap toegankelijk maakt. Een boek dat je meeneemt op een reis naar de wortels van wie je bent als leider en hoe je anderen voor kunt gaan in het ontdekken en versterken van hun (onbenut) potentieel. Een boek dat volgens dr. Edith Eva Eger je leven en dat van anderen kan veranderen.

Leiderschap is een reis van onderweg zijn van je oorsprong naar je bestemming. Een reis van oefenen, leren en groeien. ‘Taal van Transitie’, het boek dat in veel van onze opleidingen en trainingen een plek heeft, helpt je op die reis. Daarbij is niet het winnen maar het onderweg zijn het belangrijkst.