Nieuw!

Inspiratie-workshop Transition Based Leiderschap | €100 met boek

Ga terug

Transition Based Leiderschap gaat over het in verbinding blijven met elkaar, werknemers en jezelf in tijden van (grote) druk en verandering. Het gaat over zelfkennis, het leren kennen van de wortels van je leiderschap en het laten excelleren van medewerkers door het versterken van persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Leiders die focus hebben op het vormgeven van transitie, brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau.

Daarbij is misschien wel de belangrijkste klus én uitdaging van een leidinggevende om een secure base te zijn voor de medewerkers waardoor dit proces van transitie in volle kwetsbaarheid verkend kan en mag worden.

Een secure base is een bron waardoor we ons welkom voelen en die ons inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

In de online Inspiratieworkshop Transition Based Leiderschap krijgt je de eerste stappen aangereikt wat er nodig is om een secure base te zijn en hoe je vorm kan geven aan transitie. De workshop is de ideale kennismaking met het werk en de mensen van de School voor Transitie. De vijf leiderschapsthema’s die aan bod komen zijn:

  • Verbinding maken
  • Leiding nemen in transitie
  • Het belang van risico’s nemen
  • Constructief conflicten aangaan
  • Het vormgeven aan roeping

De online workshop biedt plaats voor maximaal 30 deelnemers. Verdiepende oefeningen vinden plaats in break-out rooms. We vragen van deelnemers om daarna actief deel te nemen. 

Kosten zijn €100,00 inclusief het boek Taal van Transitie t.w.v €39,75. Mocht je ervoor willen kiezen om deel te nemen zonder dat je het boek ontvangt, dan krijg je €20,00 korting op de workshop. 

Een nieuw datum volgt. Je kunt je alvast inschrijven op de wachtlijst via onderstaande link, dan krijg je een berichtje zodra de nieuwe datum bekend is.

Schrijf je hier in voor de workshop!