Voor mensen die begeleiding en groei zoeken

'Coaching helpt je in kaart te brengen waar je nu staat in je leven en hoe zich dat verhoudt tot waar je heen wilt', Elaine MacDonald

Ons aanbod

Vuurkorfsessie | Ontmoetingsplek voor oud-deelnemers LVMK

We zijn benieuwd hoe het jou - deelnemer aan Leiden vanuit Mannelijke Kracht - is vergaan na die 2,5 dag in Huissen. Tijdens een online 'vuurkorfsessie' nodigen we je uit om je met ons en andere mannen te verbinden. Om je opnieuw te laten inspireren door de verhalen van de andere mannen. Om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen.

Keuze uit:
8 februari 2023 (VOL, wachtlijst aanwezig)
5 april 2023
Online
Lees verder

Individuele coaching

Wat is individuele coaching? Coaching is zo oud als dat er mensen zijn. Het is de manier waarop mensen anderen bewust betrekken bij hun leer-, groei en veranderingsprocessen. Bij De School voor Transitie ontmoet je senior coaches die je helpen bij jouw concrete vragen over leven en werk.

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder

Executive coaching

Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap in een voortdurend veranderende omgeving met complexe vragen. Wij geloven dat je succesvol leiding kunt geven aan organisaties, hun afdelingen en teams, wanneer je steeds beter in staat bent leiding te geven aan jezelf.

Dominicanenklooster Huissen
Lees verder