Vuurkorfsessie | Ontmoetingsplek voor oud-deelnemers LVMK

We zijn benieuwd hoe het jou - deelnemer aan Leiden vanuit Mannelijke Kracht - is vergaan na die 2,5 dag in Huissen. Tijdens een online 'vuurkorfsessie' nodigen we je uit om je met ons en andere mannen te verbinden. Om je opnieuw te laten inspireren door de verhalen van de andere mannen. Om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen.

19:30 - 21:00 uur
Keuze uit:
8 februari 2023 (VOL, wachtlijst aanwezig)
5 april 2023
Gratis deelname
Max. 25
1,5 uur
Alle cursussen

We weten dat deelname aan Leiden vanuit Mannelijke Kracht voor velen van jullie een eerste stap is geweest op een nieuwe reis. Een reis die ongetwijfeld met vallen en opstaan gepaard gaat. We zijn benieuwd naar je verhalen en willen je graag weer ontmoeten!

Wat heb je thuis, op je werk of met je vrienden gedaan met wat je je tijdens en na de workshop voornam? Heb je je buddy nog ontmoet of gesproken? Hoe heb je je zwaard gehanteerd? Wat is er daardoor veranderd? Misschien heb je helemaal geen heldenverhaal en heb je er voor je gevoel zelfs (te) weinig mee gedaan. Er is hierin geen goed of fout. Er is alleen de wetenschap dat je het niet alleen kunt en niet alleen hoeft te doen. Daarom willen we jullie graag weer samenbrengen.

Weet je welkom tijdens een van de online 'vuurkorfsessies' op 8 februari en 5 april 2023, van 19:30 tot 21:00 uur. Je moet zelf je koffie, frisje, biertje of wijntje meenemen, maar de warmte van de ontmoeting komt naar je toe.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, je investeert alleen je tijd. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de Zoom-link voor de bijeenkomst die jij uitkoos.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.