Intensive voor mannen | Finding Purpose, Crossing Bridges

Deze intensive is een vervolg op de workshop 'Leiden vanuit mannelijke kracht'. Je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder. In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

1,5 dag
10 oktober 2020
€ 395,-
6-12 deelnemers
30 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE INTENSIVE?

Leiden vanuit mannelijke kracht: je ontdekte in deze workshop waar dat over gaat. Je leerde het zwaard oppakken en je brak jezelf vrij van wat je vasthoudt op plekken waar je niet langer wilt zijn. En toen reisde je verder. 

In deze intensive ontdek je de rode draad die naar jouw roeping leidt. Je (her)vindt sporen voor wat je purpose in life is. Je gaat op verschillende wijzen verder op zoek naar de bron van je talenten en competenties. Je leert over de noodzaak en vrucht van gezonde competitie om deze talenten tot volle wasdom te laten komen.

Je verkent samen je reis tussen de vorige workshop en nu. Hoe geef je je man zijn vorm in de verschillende rollen van je leven (persoonlijk, professioneel, organisatorisch en maatschappelijk)? Waar loop je tegenaan, waar zou je wel op bevraagd willen worden en hulp bij krijgen?

Met andere mannen leg je in 1,5 dag zo’n 40 kilometer af. Je hoeft daarvoor niet getraind te zijn. Een normale gezonde conditie is ruim voldoende. 

Bekijk hier de trailer en aankondiging van deze intensive, dit nieuwe avontuur!

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website