Partnerprogramma | Liefhebben alsof je nooit iets verloren hebt

Het programma staat open voor paren die het verlangen hebben of de noodzaak ervaren hun relatie te verdiepen, (opnieuw) vreugde te ervaren in de relatie en te helen wat mogelijk gebroken is geraakt. Als paar ga je op zoek naar antwoorden op de fundamentele vragen: hoe zijn wij verbonden en hoe geven wij als paar vorm aan onze gezamenlijke roeping (wie zijn wij en welke betekenisvolle doelen willen wij in ons leven samen realiseren)? Anders verwoord: Hoe is onze verbinding een bron van vreugde en hoe is de relatie een ruimte waar groei van ons beiden mogelijk is?

6 dagen (week)
28 augustus
€2.500,- (per paar)
Max. 9 paren
117 uur
Download brochure
Alle cursussen

 

WAT BEREIK IK MET DIT PROGRAMMA?

Liefhebben alsof je nooit iets verloren bent is een mindset die helpt om zonder schroom je op diep niveau te verbinden met de ander en vreugde te ervaren in je relatie. Om samen de wereld tegemoet te treden en op avontuur te gaan. Het vraagt de moed eerlijk te zijn naar jezelf en je geliefde en de bereidheid iedere steen om te keren.

Paren leren in deze week om verder te groeien in hun verbinding met elkaar. De thema’s van de Transitiecirkel liggen aan de basis van het programma. 

De School voor Transitie biedt in samenwerking met het Dominicanenklooster Huissen een uniek en impactvol weekprogramma aan voor partners onder leiding van Jakob van Wielink en Anne Verbokkem-Oerlemans.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*
*

Bekijk hier onze Privacyverklaring De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd.

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website