Workshop | Werken met de Moederfactor

Deze workshop geeft je de handvatten om de verstrekkende rol van de moeder in jouw leven en in het leven van jouw cliënten te onderzoeken. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen leer je de reis langs de thema's van de moederfactor te maken. Jouw eigen moederfactor en jouw eigen reis vormen daarvoor de basis.

2 dagen
29 en 30 november
€ 995,-
max. 12 deelnemers
18 uren
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE WORKSHOP?

Je doet ervaring op in het werken met de moederfactor en krijgt theoretische informatie aangereikt waarmee je ook als (bege)leider in de praktijk aan de slag kan.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website