TransitieTalks | Welkom bij onze Podcast over Leiderschap, Transitie en Roeping

TransitieTalks is een podcast waarin we met mensen met verschillende achtergronden, actief in verschillende sectoren in gesprek gaan over thema’s van leiderschap, transitie en roeping.

TransitieTalks | Aflevering 1 | Sander Aarts - Oprichter van Unbreakable Academy, auteur van Niet te breken en Missie Mindset en ex-militair.

Marnix Reijmerink gaat in deze aflevering van TransitieTalks in gesprek met Sander Aarts. Hij is oprichter van Unbreakable Academy, auteur van 'Niet te breken' en 'Missie Mindset' en hij wordt de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces genoemd. Wat dit predicaat voor Sander betekent? Je hoort het in deze aflevering van TransitieTalks!

In deze podcast deelt hij met ons wat de aanleiding is geweest voor een van de grootste transities in zijn leven: het beëindigen van zijn succesvolle carrière binnen de Special Forces.

Hoe de liefde voor zijn gezin hem deed inzien dat het leven hem uitdaagde op manieren die hij niet kende.

Sander Aarts vertelt ons over de hobbels die hij nam en de ontdekkingen die hij bij het aangaan van deze uitdagingen deed.

Over hoe hij ruimte leerde maken voor zijn hart waardoor het pantser dat hij zorgvuldig had opgebouwd kon worden afgebroken.

Een inspirerend verhaal over liefde, heling en het vinden en volgen van je roeping.

TransitieTalks | Aflevering 2 | 'De Vaderfactor' - in gesprek met Michiel Soeters en Marnix Reijmerink

Klaartje van Gasteren gaat in deze tweede aflevering van TransitieTalks in gesprek over het boek 'De Vaderfactor' met Michiel Soeters en Marnix Reijmerink.

Zij vertaalden dit boek van Stephan B. Poulter naar het Nederlands. Het boek gaat over de invloed van vaders op onze persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Michiel en Marnix vertellen in deze aflevering over hun eigen vaderfactor en hoe hun zoektocht daarnaar hun eigen leven en werk beïnvloedt. Ze moedigen de luisteraar aan om ook te zoeken naar zijn of haar eigen vaderfactor. Wat is daar te ontdekken dat van waarde kan zijn voor je leven?

Ook te beluisteren via Spotify!