Whitepapers

'De kracht van Secure Base leiderschap' en 'Organisaties, verandering en verlies'


De meeste uitdagingen waar leidinggevenden voor staan kennen geen quick fixes en de heilige graal van leiderschap lijkt nog niet gevonden. Wel is er een leiderschapsbenadering die organisaties bewezen helpt daadwerkelijk te transformeren in positievere werkplekken waar verbinding, plezier, beweging en duurzame groei centraal staan. Geen benadering van grote stappen, snel thuis. Wel een benadering die het hoofd, hart en handen werkelijk samenbrengt en van daaruit organisaties laat excelleren. Wij schreven twee whitepapers over Secure Base Leiderschap die je onderaan kunt downloaden:

- De Kracht van Secure Base Leiderschap - Organisaties, teams en medewerkers laten excelleren

- Organisaties, verandering en verlies - Secure Base Leiderschap en het vormgeven van transitie

Whitepapers

Graag gaan we met u in gesprek over hoe secure base leiderschap ook uw organisatie duurzaam verder kan laten groeien. Mogen we u uitnodigen contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak?

Download the English version of 'The power of Secure Base Leadership' here.

Download the English version of 'Organizations, change and loss' here.

Download hier onze whitepapers

Benodigde gegevens

*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.