Ik ben een moeder die door waarheid en in vrijheid het nieuwe leven geboren laat worden.

Wat haar drijft, is de diepe overtuiging dat de waarheid over waar we vandaan komen, wie wij zijn en waar we naar toe hebben te bewegen, werkelijk bevrijdt.

Vanuit een lichaamsgerichte en systemische benadering en haar sterk intuïtief vermogen, weet ze snel de kern raken. Door zonder oordeel, in alle rust nabij te zijn, liefdevol uitnodigen en uitdagen, moedigt ze anderen aan om aan te kijken wat er om aandacht vraagt en hun veerkracht te ontdekken.

De verbinding tussen het lichamelijke, mentale en spirituele van het mens-zijn vormt een belangrijke basis in haar persoonlijke en professionele leven.

Door dit geheel samen te laten werken, wordt deze verbinding een bondgenoot op onze weg door het leven. We leren dan op verschillende manieren onze kracht en kwetsbaarheid te kennen, plaats te geven in ons leven. Zo zijn we in staat bewuste keuzes te maken.

"Helen betekent niet dat we er overheen komen, maar het betekent wel dat we in staat zijn om gewond en heel te zijn, om ondanks ons verlies, ons geluk en vervulling in ons leven te kunnen vinden." - Edith Eva Eger

Agnes is opgegroeid in Polen als jongste van drie kinderen. Zij is op haar negentiende verhuisd naar Nederland, is getrouwd met Richard en woont in Amsterdam. Ze houdt van de natuur, schrijven, lekker eten en dansen.

Agnes Domanska


Functie Coach
Volg mij
Neem contact op