Ik ben de godin van de werkelijkheid, die harten opent, hemel en aarde verbindt waardoor nieuw leven geboren kan worden

De verbinding tussen denken, voelen en doen vanuit hoofd en hart is wat Janet drijft. Dit geldt zowel voor haar persoonlijk als in haar werk. Als je daadwerkelijk in contact met jezelf bent kun je vanuit rust én in je kracht staan, én je kwetsbare kant laten zien. Zonder oordeel. Dit ziet zij als een belangrijke basis voor leren, leven en werken.

Janet ondersteunt (onderwijs) organisaties en de mensen die daar werken in het neerzetten en het onderhouden van een gezond werkklimaat. Verbinding in en tussen mensen staat hierbij centraal. Bij een conflict worden alle betrokkenen met elkaar in gesprek gebracht om te onderzoeken of er herstel en verbinding mogelijk is.

Werken vanuit de kracht van de mensen zelf, het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid, mensen in beweging brengen en een positieve benadering is voor haar de manier om de ander te helpen. Liefdevol confronteren is een kwaliteit die hier een goede aanvulling op is.

Janet is opgegroeid in het Noorden van het land, als middelste kind, in een boerengezin. Hier heeft ze geleerd om niet te klagen, maar gewoon door te gaan. Wandelen, sporten en lezen helpen haar om naast werk en gezin tot rust te komen. Inmiddels heeft ze na 10 jaar opnieuw kennisgemaakt met een oude secure base; saxofoon spelen. Janet is getrouwd met Alex en heeft twee kinderen, Tom en Sanne.

Janet Mulder


Functie Trainer en coach
Volg mij
Neem contact op