Janneke haalt haar kracht uit haar kwetsbaarheid. Vanuit zachtheid en speelsheid benadert Janneke haar medemens. Ze gaat graag met hen in gesprek over waar ze vanaf en naar toe bewegen. Ze brengt aan het licht wat niet meer werkt en gaat graag samen op zoek naar een passende oplossing. Haar hart gaat sneller kloppen van het doorbreken van patronen die niet meer dienen.

In haar functie als verbindend coördinator creëert ze een veilige, zachte open sfeer waarin een vruchtbaar gesprek kan ontstaan.

Naast haar werk voor De School voor Transitie geeft Janneke ook yogalessen en 1-op-1 sessies in ontspanning. Vanuit rust kan de ruimte ontstaan om te groeien en te integreren. Ze woont samen met haar man Ernst in het knusse Beneden-Leeuwen. Thuis is ze een echte huismu(t)s. Je vindt haar of in de keuken tussen haar 70+ kruidenpotjes waar ze haar eigen theemixen samenstelt. Of je vindt haar op de bank met een goed boek of een heerlijke film of tv-serie waar ze helemaal in kan verdwijnen. In de zomer wandelt ze graag in de Zweedse natuur.

Janneke Lourens


Functie Verbindend Coördinator
Volg mij
Neem contact op