Ik ben het vuur dat vrijheid helpt ontketenen zodat liefde stroomt

Vuur is warmte, licht en gezelligheid. Het geeft geborgenheid. Maar vuur is ook vlammend, kan pijn doen en je uitdagen om in actie te komen. Om ketenen los te werpen die gevangen houden. Dan stroomt alles weer. Vuur typeert de wijze waarop Joyce opereert in de rollen van haar leven: zorgzaam, warm en uitbundig. Soms fel en uitdagend.

Als executive coach en trainer begeleidt Joyce mensen, teams en organisaties bij “gedoe”. Wanneer het knelt of vastloopt. Zij dringt snel en met humor door tot de kern waarbij zij belemmerende patronen zichtbaar maakt en helpt ontrafelen. Joyce daagt hierbij uit en moedigt aan tot persoonlijk leiderschap.

Joyce woont in Wijchen en is getrouwd met Frank. Samen hebben zij drie kinderen: Minou, Sem en Mayra. Ze houdt van lezen, uitgebreid koken, uit eten gaan en borrelen met vrienden. Als dochter van ouders die elkaar ontmoetten op de sportacademie zijn sport en bewegen een belangrijk onderdeel van haar leven: in de sportschool, op de yogamat en haar kinderen aanmoedigend langs de lijn. Ook wandelt zij graag met vrienden of hond Skip.

Joyce Hofmans


Functie Trainer en coach
Volg mij
Neem contact op