Ik ben een wakkermaker die liefdevol opschudt waardoor vastzittend potentieel loskomt om voluit geleefd te worden.

Tijdens haar eerste kennismaking met systemisch werk en opstellingen in 2008 was Leanne direct verkocht. Dit had een logica die meteen ‘eigen’ voelde en gaf taal aan de onderstroom, waar ze tot dan nog geen woorden voor had. Leanne besloot om hier haar expertise van te maken en volgde vanaf toen vele systemische opleidingen. Daar leerde ze hoe sterk de ervaringen vanuit je gezin van herkomst van invloed zijn op je functioneren in elk ander systeem waar je later deel van uitmaakt.

Het fundament voor leiderschapsontwikkeling is voor haar dan ook terugkeren naar je verleden om te onderzoeken hoe bepaalde gebeurtenissen en ervaringen je gevormd hebben. Door te weten wie je ten diepste bent, ontdek je waar je voor staat en wat je te doen hebt. Voor Leanne is dat het aanwakkeren van systemische wijsheid in mensen, teams en organisaties.

Leanne Steeghs is systemisch trainer, (team)coach, opleider, opsteller en medeauteur van het boek ‘Systemisch wijzer’. Zij werkt met (op)leiders, teams en organisaties op het snijvlak van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Haar stijl is liefdevol en stevig met een ‘terloopse’ diepgang. Haar volleycarrière in Jong Oranje is een krachtige secure base die haar altijd ondersteunt om doelgerichtheid en beweeglijkheid te waarborgen in haar werk.

Leanne woont samen met Marcel en hun twee kinderen Beau en Merel. Sporten, reizen, samenzijn met vrienden en muziek spelen een belangrijke rol in haar leven.

Leanne Steeghs


Functie Opleider, trainer en coach
Volg mij
Neem contact op