‘Handen uit de mouwen steken’ is een gezegde dat Mariska op het lijf geschreven is. Als oudste van vier kinderen in een ondernemersfamilie heeft Mariska geleerd aan te pakken. Daar is haar gedrevenheid voor praktische uitvoering ontstaan. Zij is echter op haar best als ze ook met mensen te maken heeft en zet zich daarom graag in voor een ander. Met enthousiasme heeft Mariska de afgelopen jaren verschillende coördinerende functies op internationaal HR gebied bekleed.

De rode draad in haar persoonlijke en professionele verleden is het bij mogen dragen aan het leerproces en de ontwikkeling van een ander. Respect en aandacht zijn waarden die Mariska hierbij centraal heeft staan. Een secure base hebben en zijn vindt ze een mooi en groot goed. Dat is de reden dat zij zich met passie inzet voor haar collega’s, de opleidingen en cursisten van De School voor Transitie.

Mariska is getrouwd met Jan. Zij vindt haar ontspanning in yoga en fotografie, en wordt enthousiast van en geïnspireerd door sprekende beelden, concepten, design en mensen met een verhaal.

Mariska Heerkens-Slaats


Functie Verbindend Coördinator
Volg mij
Neem contact op