Ik ben een voedstervrouw die uitnodigt tot kleur bekennen voor heling en een vreugdevol leven

Ten diepste is een voedstervrouw gericht op groei en vooruitgang. En dat is precies de beweging waar Solange zich dagelijks met hart en ziel voor inzet. Ze wil helpen om ontwikkeling tot stand te brengen bij mensen en organisaties.

Solange begeleidt mensen bij de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap als ze met verandering worden geconfronteerd. Daar waar het zicht door omstandigheden troebel is geworden gaat ze mee op weg om helderheid, richting en focus te vinden. Ze gaat voor in en begeleidt bij tevoorschijn komen op weg naar een tevreden en vreugdevol leven.

De schouders er onder zetten en iets moois gedaan krijgen, dat doe je vooral samen, is haar devies, want ‘samen delen is samen dragen, en dat is altijd lichter’.

Solange woont in Kampen en is trotse moeder van Amber en Channah. Fier is ze op haar twee prachtige en energieke kleinkinderen Fajah en Ayden. Solange is getrouwd met Harold en ook trotse bonusmoeder van Ruth.

In haar vrije tijd zingt ze met veel passie met haar koorleden en met haar zangdocent. Daarnaast loopt ze met veel vreugde hard langs de IJssel en doet zo af en toe een vurige dans in de woonkamer. 

Solange Boasman


Functie Coach
Volg mij
Neem contact op