Supervisie 2019 | Samen leren en inspireren

Oefenen, oefenen, oefenen. Uit het beroemde onderzoek van Anders Ericsson leren we dat de enige weg naar meesterschap is veelvuldig oefenen, feedback ontvangen en het hebben van een coach. De supervisiedag van De School voor Transitie is bedoeld voor oud-deelnemers aan onze opleidingen, workshops en masterclasses. De dag staat in het teken van samen leren en inspireren.

1 dag
15 november 2019
€295,-
6 - 18 deelnemers
8
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET SUPERVISIE?

De supervisiedag staat in het teken van samen leren en inspireren. Enerzijds biedt hij ruimte voor het inbrengen van eigen vraagstukken, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Maar daarnaast zorgt de supervisie voor nieuwe inspiratie en professionele verdieping. 

Zo vormen de dagen een rijke voedingsbodem voor verdere groei, doordat er op iedere supervisiedag een inspirerende workshop wordt gegeven door de supervisor vanuit een eigen specialisme. De ingebrachte vragen worden aan de nieuw gebrachte inspiratie en kennis gekoppeld.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website