Essentials van Secure Base Leiderschap

Als leidinggevende in een organisatie sta je voor vele uitdagingen. De markt is continue in beweging, veranderingen volgen elkaar snel op en organisaties worden steeds complexer. Tegelijkertijd treedt er een nieuwe generatie medewerkers de arbeidsmarkt op met andere verwachtingen, behoeften en uitdagingen. Wil jij het talent en potentieel van je medewerkers optimaal benutten, met meer plezier samenwerken met collega’s en klanten en groeiverwachtingen overtreffen? In deze 5-daagse training maak je een deep dive in jouw leiderschap en ontdek je hoe jij vanuit verbinding en dialoog het potentieel in jezelf en anderen kan ontsluiten.

5 dagen
2 oktober 2019
€2.995,-
6 - 18 deelnemers
50 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

Secure Base Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Deze vijfdaagde training Essentials van Secure Base Leiderschap leidt tot:

  • steviger inzicht in de wortels van jouw leiderschap, de bronnen van veerkracht in je leidinggeven en performance in jouw team(s)
  • zicht op de impact van je (professionele) levenslijn op het uitoefenen van uw leiderschap en je voorkeur leiderschapsstijlen
  • state of the art kennis over transitie en het leidinggeven aan veranderingen
  • handvatten om als leidinggevende nog meer te werken vanuit verbinding en dialoog
  • beter zicht op je eigen talent en dat van de mensen waar je leiding aan geeft
  • meer plezier en gezamenlijkheid in het behalen van organisatiedoelen
  • een betere balans tussen werk en privé (work – life balance)

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

CONFERENTIECENTRUM KAAP DOORN

Conferentiecentrum Kaap Doorn ligt in de prachtige bosrijke omgeving van Doorn. Het is ruim opgezet. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

Bezoek de website