Invloed, Impact en Resultaat - De Kracht van Secure Base Leiderschap

Als leidinggevende heb je steeds te maken met een groot aantal paradoxen. Actie en rust, versnellen en vertragen, aandacht voor de ander en aandacht voor jezelf, kwetsbaarheid tonen en je afsluiten, focus op resultaten en focus op mensen en relaties, caring en daring, toekomst vormgeven en het verleden respecteren, werk en privé: het zijn er slechts enkele. In deze 5-daagse training maak je een deep dive in jouw leiderschap. We nemen je mee naar de wortels van je leiderschap en je leert hoe deze vertaald worden in je praktijk van alle dag.

5 dagen (2 maanden)
Keuze uit:
1 april 2020
9 september 2020
€ 3.495,-
6 - 14 deelnemers
50 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

Secure Base Leiderschap gaat over het in verbinding kunnen blijven met je werknemers en met jezelf in tijden van grote druk en verandering. Het gaat over de wortels van jouw leiderschap en het laten excelleren van je mensen door het versterken van jouw en hun persoonlijke veerkracht en emotionele intelligentie. Secure Base leidinggevenden brengen prestaties van hun teams en afdelingen naar een volgend niveau en dragen bij aan het overtreffen van de organisatiedoelstellingen.

Deze vijfdaagse training Invloed, Impact en Resultaat | De kracht van Secure Base Leiderschap leidt tot:

  • steviger inzicht in de wortels van jouw leiderschap
  • inzicht in de bronnen van veerkracht in je leidinggeven en performance in jouw team(s)
  • zicht op de impact van je levenslijn op het uitoefenen van je leiderschap en voorkeurstijlen
  • state of the art kennis over transitie en het leidinggeven aan veranderingen
  • handvatten om als leidinggevende nog meer te werken vanuit verbinding en dialoog om op die manier je invloed en impact op mens-, team- en organisatieontwikkeling te vergroten.
  • beter zicht op je talent
  • meer plezier en gezamenlijkheid in het behalen van organisatiedoelen
  • een betere balans tussen werk en privé (work–life balance


Let op! De training van april vindt in het Klooster te Huissen plaats. De training van september in Kaap Doorn.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website