Masterclass Conflict en Dialoog

In deze masterclass gaan we op zoek naar het verborgen groei- en leerpotentieel dat achter elk conflict schuilgaat. We doen dat door ervaringsgericht te werken met de bron van (sluimerende) conflicten. In dat onderzoek leggen we verbanden met de thema’s van de Transitiecirkel. We zullen daarbij ontdekken wat het onlosmakelijke verband is tussen conflict, verlies en zogenaamde unfinished business. We verkennen de impact en kracht van emoties bij conflicten en het vormgeven van leiderschap.

2 dagen
3 & 4 oktober 2019
€795,-
6 - 18 deelnemers
20 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE MASTERCLASS?

In deze Masterclass leer je state of the art dialoogtechnieken, verkrijg je diepgaand inzicht in de grondslag, aard en werking van conflict, krijg je handvatten aangereikt in het herkennen van het verschil tussen conflict en strijd, verkrijg je zicht op de eigen conflict(vermijdings)geschiedenis en de invloed op het professioneel handelen, en leer je over het verband tussen hechting, verlies en conflict.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website