Professioneel begeleiden bij verlies 1

In de tweedaagse training Professioneel begeleiden bij verlies deel 1 krijg je de laatste (wetenschappelijke) inzichten over het werken met verlies en rouw aangereikt. Dat vormt het kader. De training is ervaringsgericht: we nemen de eigen verliesthema’s van de deelnemer als uitgangspunt. Zo leer je er vruchtbaar mee te werken bij je cliënten. Bijzondere aandacht is er voor werkgerelateerd verlies.

2 dagen
16 & 17 september 2019
€695,-
6 - 18 deelnemers
20 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

De training Professioneel begeleiden bij verlies 1 geeft zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als begeleider zicht te krijgen op de plek van verlies in de begeleiding. Je zet eerste stappen in het begeleiden van coachees of cliënten bij het (opnieuw) vinden van veerkracht (‘resilience’). Je hebt inzicht in het verschil tussen ‘normale’, ‘gestolde’ en ‘gecompliceerde’ rouw. Bijzondere aandacht gaat ook uit naar de rol van verlies op het werk, mede als gevolg van reorganisaties en ontslag.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

CONFERENTIEOORD DE POORT

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

Bezoek de website