Professioneel begeleiden bij verlies 2

Je volgde de tweedaagse training Professioneel begeleiden bij verlies 1 of een vergelijkbare training en wilt een stap verder zetten in je professionaliteit rond het begeleiden bij thema’s van verlies. Stonden in de eerste training de basisvaardigheden, -kennis en -houding centraal, in dit vervolg leggen we een verband tussen het rouwlandschap van de cliënt en het groter geheel waarin verlieservaringen plaatsvonden.

2 dagen
27 & 28 november 2019
€695,-
6 - 18 deelnemers
20 uur
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE TRAINING?

De training Professioneel begeleiden bij verlies 2 geeft zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als begeleider zicht te krijgen op de plek van verlies in de begeleiding. Je leert werken met het persoonlijke rouwlandschap van cliënten en krijgt zicht op de systemische plek van verlies in de (familie)geschiedenis van cliënten. Je zet verdere stappen bij het (opnieuw) vinden van veerkracht (‘resilience’) door je cliënten of coachees.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

DOMINICANENKLOOSTER HUISSEN

Het klooster is een open huis voor mensen en organisaties om zich te bezinnen en innerlijk vrij te worden, hen tot hun recht te laten komen en hen zo bij te laten dragen aan een menselijker samenleving, zowel privé als in werk.

Bezoek de website