Secure Base Teamcoachen

Secure Base teamcoaching betekent dat je werkt met groepen en teams vanuit een bedding van vertrouwen en veiligheid. Vanuit deze bedding daag je het team en de teamleden uit om te experimenteren en risico te nemen. Je leert over de thema’s en dynamiek van teams in beweging. Je leert werken met het unieke instrument van de teamlevenslijn en de vraag hoe individuele thema’s als afscheid nemen en verbinden daarin doorwerken.

10 dagen (5 maanden)
Keuze uit:
28 oktober 2019
19 maart 2020
28 september 2020
€3.245,- / €3.495,-
6 - 18 deelnemers
128 uur
Download brochure
Alle cursussen

Wat bereik ik met deze opleiding?

Als teamcoach stap je met je eigen systeem in het systeem van het team. In deze verbinding kom je ongetwijfeld dilemma’s en vragen tegen, zoals:

  • moet ik met het team meegaan of grenzen stellen?
  • welk oud zeer en welke conflicten spelen er in dit team?
  • zal ik vertragen of doorgaan?
  • hoe leid ik het team effectief zonder te veel gedoe door een veranderingsproces?
  • heb ik aandacht voor het proces of richt ik me op het resultaat?
  • wie is verantwoordelijk voor dit probleem?
  • hoe blijf ik bij mezelf én pas ik me aan?

In deze opleiding leer je hoe jij een Secure Base wordt voor het team. Waarin je het team vanuit verbinding en veiligheid ook spiegelt en uitdaagt om stappen te nemen. Je oefent in het faciliteren van teamprocessen en leert om autonoom keuzes te maken voor welke interventie je doet op welk moment.

Je werkt met het unieke instrument van de teamlevenslijn en de vraag hoe individuele thema’s als afscheid nemen en verbinden daarin doorwerken. Je wordt de teamcoach die teams door (ingrijpende) veranderingsprocessen weet te leiden. Je bent in staat conflicten in teams productief te maken.


Dit jaar vindt de opleiding plaats in Conferentieoord De Poort. Vanaf 2020 zal de opleiding in het Klooster te Huissen plaatsvinden. Graag verwijzen we je naar de brochure voor meer informatie.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

CONFERENTIEOORD DE POORT

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

Bezoek de website