Workshop Leiden vanuit Mannelijke Kracht

Leiden vanuit mannelijke kracht. Dat is innerlijke vreugde, schoonheid, kracht en balans kunnen ervaren en deze in contact brengen met de wereld om je heen. Dit vraagt om het zwaard te durven hanteren om je roeping te volgen. In deze workshop maak je een diepgaande reis naar jouw mannelijkheid. Je onderzoekt de weg die je van jongen tot man bent gegaan. Op de schouders van welke secure bases sta je en ben je gevormd tot wie je bent? Hoe laat jij je inspireren en hoe inspireer jij anderen?

2,5 dag
Keuze uit:
2-4 maart 2022
29 juni-1 juli 2022
21-23 september 2022
16-18 november 2022
€ 1.095,-
6 - 12 deelnemers
Download brochure
Alle cursussen

WAT BEREIK IK MET DEZE WORKSHOP?

In deze workshop krijg je zicht op de invloed van jouw ouders / verzorgers op je man zijn, leer je van de ontwikkeling van de man en de invloed hiervan op je leiderschap en professioneel handelen, maak je kennis met de kracht en noodzaak van spelen en hulp vragen, ervaar je de kracht van kwetsbaarheid in verbinding met secure bases en krijg je zicht op unieke mannelijke bijdrage en hoe deze in te zetten om je roeping te leven.

Aanmelden

*
*
*
*
*
*
*
Factuurgegevens

*
*
*
Aanvullende informatie

*
*
*
*
*
*
*

De School voor Transitie behandelt je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met alle wettelijke bepalingen. Je gegevens worden nimmer aan derden verstrekt en je zult niet zonder voorafgaande toestemming aan nieuwsbrieven worden toegevoegd. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Het Dominicanenklooster Huissen is een inspirerende oase van rust. Een plek waar je gastvrij wordt ontvangen en opgeladen weer vertrekt. De School voor Transitie is gehuisvest in de Herberg op het terrein van het klooster. Een plek waar we opleidingen verzorgen en met onze klanten werken aan verbinding en groei.

Bezoek de website